HAGRA logo Handelsonderneming
HAGRA logoHAGRA v.o.f.
IMPORT - EXPORT

melkkoeltanks, opslagtanks,
melkmachines en onderdelen
Adres:           Haarweg 4
4212KJ  Spijk
Nederland

Tel. (+31)(0) 183 623 227
Fax. (+31)(0) 183 624 541


E-mail: info@hagra.nl


Welkom op de Hagra website, HAGRA is een Nederlandse firma, gespecialiseerd in de handel in gebruikte melkkoeltanks en melkmachines.
Onze afnemers zijn over de hele wereld te vinden. Wij exporteren naar bijna alle landen in Europa, vele Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen, en zelfs naar enkele Aziatische landen.

U bent op deze pagina beland omdat u een melktank en/of een melkmachine te koop heeft.

Natuurlijk kunt u gewoon via de bovenstaande kanalen met ons daarover in contact treden. De kans is echter groot dat wij u vervolgens overvallen met een serie gedetailleerde vragen over uw machine, waar u niet direct een antwoord op weet. Deze vragen zijn erg belangrijk voor de waardebepaling van uw object. Daarom hebben wij een paar extra pagina's gemaakt waarmee u in alle rust de gevraagde informatie kunt verzamelen, en eventueel aan ons kunt verzenden.

Door op de onderstaande knop te drukken zal aan de linkerzijde van het scherm een menu verschijnen, met verschillende opties. Door op het voor u toepasselijke trefwoord te klikken zal de bijbehorende vragenlijst verschijnen. U kunt deze lijst invullen en verzenden, of alleen als geheugensteuntje gebruiken, waarna u ons gewoon opbelt.
In ieder geval hopen wij u van dienst te kunnen zijn, en tot een vruchtbare samenwerking te kunnen komen. Vele honderden veehouders gingen u al voor.