HAGRA logo  HAGRA

HAGRA logo   IMPORT - EXPORT
  Melkkoeltanks, Opslagtanks,
  Melkmachines en Onderdelen

Melkmachines

Wat zijn melkmachines?
Het begrip melkmachine omvat alle apparaten die bijdragen aan het onttrekken van de melk aan het uier van de koe, en het hygienisch transport naar de koeltank.
Een uitgebreidere uitleg is te vinden in de (vooralsnog Engelstalige) woordenlijst/glossary(aanklikken opent een nieuw venster).

Merken
HAGRA heeft melkmachines van de meest voorkomende merken in Nederland in voorraad. Door één van de onderstaande merken aan te klikken zal een korte beschrijving van de betreffende fabrikant en zijn produkten in beeld verschijnen.

Melkmachinemerken

Wat heeft HAGRA te bieden?
HAGRA verkoopt zowel complete gebruikte melkmachines als losse onderdelen uit voorraad. Naast de onmiddelijk beschikbare voorraad, heeft HAGRA ook een direkte toegang tot de Nederlandse markt waardoor specifieke melkmachines snel aangeboden kunnen worden. Aarzel dus niet om contact op te nemen als u specifieke wensen heeft.
De overgrote meerderheid aan melkmachines bestaat uit het zogenaamde "Visgraat"-type. Deze melkstallen kunnen geleverd worden vanaf 2x2 standplaatsen tot 2x8 standplaatsen. 2x10 or 2x12 melkstallen zijn zeldzaam, maar komen steeds vaker op de markt.
Speciaal voor die landen waar het mechanisch melken nog in de kinderschoenen staat, verzamelt HAGRA ook nog steeds de ouderwetse melkketels, bestaande uit een RVS ketel, een pulsator, en een melkklauw.